Saturday, September 5, 2015

До Вінницької ОУНБ ім. К.А. Тімірязєва завітала делегація з міста-побратима м. Вінниці Бірмінгема (штат Алабама, США):


4 вересня 2015 р. до Вінницької ОУНБ ім. К.А. Тімірязєва завітала делегація з міста-побратима м. Вінниці Бірмінгема (штат Алабама, США): Скотті Колсон, радник міського голови, почесний Консул України в Бірмінгемі, Джанет Оакс Колсон, дружина, Марк Джексон, голова спілки міст-побратимів м. Бірмінгем, Генеральний Консул Японії в штаті Алабама.Гостів гостинно зустріла директор Вінницької ОУНБ ім. К.А. Тімірязєва Наталія Морозова, розповіла про послуги бібліотеки, про проектну діяльність Інформаційного Центру "Вікно в Америку", про відкритість бібліотеки для різних верств населення, для людей з особливими потребами, про співпрацю з різними громадськими організаціями.
Гості міста мали змогу послухати джазові імпровізації у виконанні Сергія Г. та взяти участь у обговоренні теми 'Формування конкурентноспроможного міста'' ("City Sense: Shaping a Competetive City").
Під час обговорення присутні, серед яких були й активні учасники Клубу спілкування, що функціонує при Центрі 'Вікно в Америку', дізнались багато про інфракстуру м. Бірмінгем та обговорили можливість майбутньої співпраці, а також поділились своїми думками щодо найкращих місць, які варто відвідати гостям.

No comments:

Post a Comment