Thursday, December 22, 2016


22 грудня 2016 року о 16:00 в Інформаційно-ресурсному центрі “Window on America” («Вікно в Америку») Вінницької ОУНБ ім. К.А. Тімірязєва відбулась звітна конференція «Рік англійської мови в стінах бібліотеки», під час якої були підбиті підсумки проведення Року англійської мови в Україні та нагородження переможців конкурсе-есе англійською мовою “English Around Me”
2016 рік Президентом України було оголошено Роком англійської мови в Україні (Указ № 641/2015 від 16.11.2015), в рамках якого центри проводять низку заходів зі сприяння вивченню англійської мови.
У вінницькому центрі «Вікно в Америку» під час звітної конференції, присутні дізналися, як центр «Вікно в Америку» допомагав вінничанам долати мовні бар’єри у 2016 році. Координатора центру Катерини Скомаровської виступила з відео-презентацію про історію та діяльність Центру, а також про роботу у центрі протягом Року. Волонтери, які провадять клуби спілкування англійською мовою,проінформували учасників заходу про свою діяльність. 
Відбулось довгоочікуване нагородження переможців конкурсу есе англійською мовою “English Around Me” («Англійська навколо мене»). Конкурс проводився з 10 листопада по 15 грудня 2016 року серед молоді Вінниччини віком від 15 до 25 років. На адресу Центру надійшло близько 120 конкурсних робіт. Журі визначило трьох переможців, крім того, двоє учасників були відзначені у спеціальних номінаціях, а також п’ятеро конкурсантів були нагороджені заохочувальними грамотами. Переможці конкурсу зачитали уривки своїх творів.



No comments:

Post a Comment