Friday, December 13, 2013

Презентація візиту молодих лідерів Вінницької області до США за програмою «Відкритий світ»

12 грудня 2013 р. в Інформаційному Центрі «Вікно в Америку» відбулась презентація візиту молодих лідерів Вінницької області до США за програмою «Відкритий світ».
Серед виступаючих – громадський лідер та представник медичної сфери – Тихонова Дарія та Алла Гара, які із задоволенням поділились своїми незабутніми враженнями про відвідані ними місця у США. Презентація розпочалась знайомством присутніх з особливостями програми «Відкритий світ», темами на 2013 р. та етапами реалізації програми.
Родзинкою даної презентації стала розповідь про наше місто-побратим Бірмінгем (штат Алабама), про ті місця, які відвідали молоді лідери та з тими людьми, з якими вони познайомились. Учасникам програми вдалось побувати у місцевій лікарні, у редакції місцевої газети, відвідати мера міста, побачитись з послом та багато іншого - і всього лише за 10 днів.

Завершилась зустріч тим, що виступаючі поділились своїми ідеями на майбутнє, розповіли про цікаві ініціативи, котрі планують втілити в життя. Незважаючи на свій відносно молодий вік, молоді лідери Вінниччини зацікавлені у вивченні американського досвіду й підтримці професійних та особистих контактів з американськими колегами.

No comments:

Post a Comment