Sunday, December 14, 2014

‪#‎Конкурс‬ Science Slam: представляємо наступного учасника конкурсу Олександра Бойка

‪#‎Конкурс‬ Science Slam: представляємо наступного учасника конкурсу - Олександр Бойко.

Те, що Ви бачите в презентаційному ролику це один з перших зразків майбутнього продукту. Дизайн і функціональність буде змінюватися на краще. Натуральність і якість є і завжди буде на висоті.
Так, ремені безпеки до сьогоднішнього дня є самим необхідним елементом автотранспорту. Але те, що на ремені безпеки може перебувати величезна кількість шкідливих бактерій це теж факт. Клостридій, золотистий стафілокок це тільки частина того, що може завдати серйозної шкоди вашому здоров'ю. 
Звичайний користувач авто перебуває в автомобілі в середньому 1.5 - 3 години на добу. Під час руху, ремінь безпеки знаходиться в безпосередній близькості від дихальних шляхів людини. Звернувши увагу на цей факт була розпрацьована накладка CHIK CHIK з наявністю в ній профілактичних, антибактеріальних засобів для профілактики та захисту від захворювань дихальної системи. Таким чином у кожного користувача з'явиться можливість, мати не тільки елемент комфорту і чистоти, а ще лікаря прямо у себе в автомобілі. 
Багато вже зроблено, та багато ще належить зробити. Немає межі досконалості. Нами проведено опитування користувачів автотранспорту та маркетингові дослідження. Креслення, розробки, упаковка, склад матеріалів, комплектуючі, технологічні процеси все готово і знаходиться на низькому старті. Залишилося найнеобхідніше - це Ваша підтримка і довіра. "He that giveth unto the poor shall not lack". Тільки завдяки Вам, ми зможемо в повному обсязі зрозуміти необхідність нашого продукту. Ваша критика і довіра допоможуть нам, допомогти іншим. Існують ще ідеї пов'язані з даним винаходом, але про це пізніше. Починати треба з малого і найнеобхіднішого. 
Бажаю всім щасливої дороги.
Миру і процвітання.
Олександр Бойко.

No comments:

Post a Comment