Friday, October 30, 2015

До нас завітали студенти-іноземці Вінницького національного медичного університету ім. М.І. Пирогова

30 жовтня 2015 р. до Вінницької ОУНБ ім. К.А. Тімірязєва завітали іноземні студенти Вінницького національного медичного університету ім. М.І. Пирогова. Вони мали можливість познайомитися з відділами, які найбільше їх зацікавили. Це відділ документів іноземними мовами, відділ мистецтв та сектор правової інформації. І, мабуть, недарма, адже більшість з них цікавляться вивченням англійської мови, знайти друзів у новій громаді, познайомитись з традиціями українського народу, його звичаями та мистецтвом. 

В Інформаційному центрі «Вікно в Америку» вони дізнались про діяльність даного центру, різноманітні послуги та клуби. Студенти планують взяти участь у проведенні клубних зустрічей і презентувати свої країни: Марокко, Гану, Йорданію, Катар, Швецію.

У відділі мистецтв завідувачка Неля А. Войтюк розповіла про мистецтво України (живопис, декоративно-ужиткове мистецтво, архітектуру, кераміку, вишивку, кіно, театр, український одяг). Була підготовлена чудова виставка з книг та періодичних видань. Відвідувачі із задоволенням погортали сторінки нових книг, що познайомили їх з культурою та мистецтвом України. Деякі зацікавились у відвідуванні Клубу перегляду кінофільмів «Х Муза», який діє при відділі. 

У секторі правової інформації студенти дізнались про роботу Гендерного Клубу «Я+Ти=Ми», клубу «Родинне Сонцеколо», Молодіжним лекторієм «Феміда». Завідувачка сектору Катерина М. Осадчук розповіла про Громадську приймальню, де надають безкоштовно консультації фахівці Головного територіального управління юстиції.











Чекаємо на нові зустрічі.

No comments:

Post a Comment