Saturday, October 18, 2014

Візит аташе з питань культури до Вінницького Центру "Вікно в Америку"

16 жовтня 2014 р. Інформаційний Центр "Вікно в Америку", що діє при Вінницькій ОУНБ ім. К.А. Тімірязєва, відвідала Шеріл Бистрянські, аташе з питань культури, Посольство США в Україні. Шеріл Б. разом з представниками Агентствa США з міжнародного розвитку USAID взяла участь в обговоренні Presidential Election Campaign 2014. Viewpoint of the Voters, висловивши свої думки та побажання. Початком зустрічі стала презентація бібліотечних послуг директором Бібліотеки Наталією Морозовою, яка розповіла про інновації у бібліотеці, зміни та виклики.

Було представлено дитячий майданчик для наймолодших користувачів, які відвідують відділ разом з батьками; міжсходовий підйомник та його функціонування; змінений, близький до потреб користувача дизайн Центру та осучаснення послуг, роботу Клубу спілкування; книги про бібліотеку та корпоративний дизайн Центру Вікно в Америку. 

Лідером дискусії стала представник ГО "Форум", випускниця програми Fulbright Софія Мельник, яка ознайомила з правами виборців, з партіями, які будуть представлені на парламентських виборах 2014 р., можливих порушеннях прав.

 Sheryl Bistriansky at Vinnytsia WOA Center, 
Sophia Melnyk, Fulbright alumna

No comments:

Post a Comment