Sunday, October 5, 2014

eLibraryUSA

Бракує інформації для написання курсової або магістерської роботи? Бажаєте використати найсучасніші результати всесвітніх досліджень для своєї наукової роботи, або, прагнете постійного професійного розвитку ? Тоді вам обов’язково потрібно ознайомитись з електронною ресурсною базою ElibraryUSA, якою Ви можете скористатися в центрі «Вікно в Америку для майбутніх лідерів» в Херсонській обласній бібліотеці для дітей ім. Дніпрової Чайки! Пропонуємо до Вашої уваги лише декілька з доступних баз:
New England Journal of Medicine.Щотижневий журнал, який публікує як нові результати медичних досліджень,оглядові статті, звіти, так і редакційну думку з широкого кола питань, важливих для біомедичної науки та клінічної практики
Pediatric Neurology Briefs. Один з провідних щомісячних журналів з питань дитячої неврології. Видання буде корисним для неврологів, нейрохірургів, педіатрів, психіатрів, психологів, педагогів та інших фахівців суміжних галузей науки.
IMF elibrary. Онлайн-доступ до повної колекції авторитетного світового економічного контенту опублікованого Міжнародним валютним фондом (МВФ)
BioOne. Повнотекстова база даних поточних наукових досліджень в галузі біологічних, екологічних і природоохоронних наук, близько 170 наукових журналів 129 некомерційних видавництв.
Academic OneFile. Ця база даних призначена для науковців та містить більше 40 мільйонів журнальних статей з 1980 року до наших днів з різних галузей науки, технології, медицини, мистецтва, теології та літератури
EBSCO .Це популярна база даних, що містить повні тексти журнальних статей з менеджменту, бізнесу, сільського господарства, біологічних наук, економіки, історії, права, літератури, філософії, психології, державного управління, релігії та соціології.
Всю цю, та ще багато іншої інформації, Ви можете отримати абсолютно безкоштовно!
Розширюйте свої горизонти разом з нами!

No comments:

Post a Comment