Sunday, November 30, 2014

День Подяки може таки справді стати особливим

День Подяки може таки справді стати особливим. І не лише тому, що він знаменується традиційними для цього дня стравами, де індичка займає почесне місце. Це та подія, яка об'єднала усіх друзів Центру. І недарма. Це свято відзначають в колі рідних та близьких людей, обов'язково радуючи один одного теплими словами. У цей день кожен намагається щось пожертвувати нужденним, подякувати Богу за все, що має, і сказати "дякую" ближнім. Придумали таке гарне свято англійські колоністи з Плімутської колонії, які, побоюючись суворої зими, організували день подяки, який відзначали разом зі своїми сусідами-індійцями. День подяки в Америці є одним з найулюбленіших свят. 
Найулюбленішим воно є у організатора цього свята, волонтера Центру - Мета М., який розповів про історію виникнення Дня подяки в своїй короткій презентації, підготував питання для обговорення і приготував разом з другом смачні традиційні індички. 
Завершилось свято святковою вечерею у родинному колі, коли кожен зміг подякувати за все, що було протягом цього року, конкурсом та врученням сертифікатів за значний внесок у роботу нашого Центру. 
Щиро дякуємо усім, хто долучився до свята і став його часткою. Усім нашим волонтерам, які протягом тривалого вже часу є нашими друзями.
 




No comments:

Post a Comment