Thursday, July 12, 2012

Семінар "Центри "Вікно в Америку": використання нових технологій для розширення аудиторії за допомогою мобільних "пересувних вікон"

Window on America Center Workshop, Uzhgorod, July 11-13, 2012 =
 Семінар керівників центрів "Вікно в Америку", м.Ужгород, 11-13 липня 2012 р.
More: http://www.youtube.com/watch?v=nuF1-6pIlxg
 
http://www.facebook.com/media/set/?set=a.415627215155426.116824.100001244547382&type=1
Аналіз відвідування центрів «Вікно в Америку» та визначення стратегії розвитку та подальшого ефективного функціонування інформаційних центрів (модератор: Дуглас Морроу), програми для студентів та молоді (м.Ужгород, м. Тернопіль), пілотна програма USCCD (м. Вінниця, м. Луцьк, м. Донецьк), Skype-конференції та вебчати (м. Луганськ, м. Дніпропетровськ) стали ключовими поняттями першого дня семінару. 
Kyiv Education USA Advising Center /Alumni Resource Center і підтримка ним центрів «Вікно в Америку» (м. Київ, Тетяна Котко), освітнє консультування у центрах «Вікно в Америку: успіхи та виклики (м. Суми, м. Луцьк), кращі практики використання колекції eLibraryUSA: засідання-акваріум (модератори: Валентина Пашкова, Олексій Васильєв), eLibraryUSA: вивчаємо колекцію (Пег Волтер) (стратегія самостійного вивчення ресурсів, заходи з використання eLibraryUSA, стратегія пошуку та можливості використання ресурсів з eLibraryUSA) – у центрі уваги 2 дня. У спектрі розгляду 3 дня – Використання електронних рідерів Kindle: кращий досвід і виклики (модератори: Валентина Пашкова, Вікторія Чьочь), знайомство зі шляхами використання електронних рідерів для розширення колекції бібліотеки та організації програм і заходів (Пег Волтер, Валентина Пашкова, Наталя Ясько, Олексій Васильєв, Вікторі Чьочь), Ефективний та інтерактивний веб-сайт (для усіх центрів «Вікно в Америку») (м. Київ), Використання iPads: кращий досвід і виклики (засідання-акваріум).

No comments:

Post a Comment