Wednesday, April 22, 2015

У рамках Днів Америки у Вінниці


Запрошуємо на презентацію програм академічних та професійних обмінів.

30 квітня 2015 р.з 14.00 до 17.00 в Інформаційному Центрі 'Вікно в Америку', що діє при Вінницькій ОУНБ ім. К. А. Тімірязєва, відбудеться зустріч про програми академічних та професійних обмінів.

У програмі - презентації, які можуть бути цікаві старшокласникам і шкільним вчителям, студентам, аспірантам, викладачам ВНЗ і науковцям.

Представники Посольства США та організацій, які багато років працюють в Україні – Інституту міжнарордної освіти/ Офісу програм ім. Фулбрайта, Американських Рад, - розкажуть про програми академічних та професійних обмінів, спонсорованих Конгресом США для громадян України. Такі програми здійснюються на основі відкритого конкурсу, і і ви зможете озброїтись необхідними знаннями для того, щоб перемогти в ньому.
В американських універсітетах навчається більше 720 000 іноземних студентів. Чому вони вибирають конкурентні навчальні заклади? Як вони вступають туди? Як вони сплачують за свою освіту? Про це розкажуть професіонали, що належать до мережі консультативних центрів "EducationUSA". Крім того, бажаючі навчатися в магістратурі зможуть дізнатися про можливості фінансування навчання за кордоном з українських джерел – ці можливості буду представлені Фондом В. Пінчука.
І нарешті, як законно отримати візу для поїздки в США для участі в програмі «Work and Travel» або участі в програмі академічних обмінів або поступово безпосередньо в американський університет, розповість представник Консульського відділу Посольства США.
Захід відкритий для всіх бажаючих, вхід вільний.
Більше інформації про "Дні Америки у Вінниці", а також повний розклад подій 27-29 квітня можна знайти на сайті Посольства США: http://ukrainian.ukraine.usembassy.gov/…/amdays-vinnytsia-2…
Офіційний хештег "Днів Америки у Вінниці": ‪#‎AmDaysUA‬

No comments:

Post a Comment