Monday, April 27, 2015

Урочисте відкриття Днів Америки при Вінницькій ОУНБ ім. К.А. Тімірязєва /Інформаційний Центр "Вікно в Америку"/

27 квітня 2015 р. відбулось урочисте відкриття Днів Америки при Вінницькій ОУНБ ім. К.А. Тімірязєва /Інформаційний Центр "Вікно в Америку"/. Відкрили події першого дня директор Вінницької ОУНБ Наталія Морозова та заст. аташе з питань культури Рейчел Етвуд Мендіола, яка поділилась своїми спогадами з дитинства про бібліотеку та відзначила сучасні тенденції розвитку американської бібліотеки.
Ключовим став виступ директора Центру інформаційних ресурсів Посольства США в Україні, віце-президента УБА Валентини С. Пашкової, яка розповіла про свій досвід перебування у США та найкращим досвідом сучасних американських бібліотек. У центрі уваги стала публічна бібліотека м. Сіетла, штат Вашингтон. 
Продовжилась зустріч виступом провідного бібліографа Вінницької ОУНБ відділу документів іноземними мовами, керівника Центру "вікно в Америку" Юлії Кашпрук, яка поділилась своїми враженнями про побачені американські бібліотеки штатів Колорадо, Каліфорнія, Іллінойс, Флорида та Вашингтону (округ Колубмії) за програмою IVLP Посольства США в Україні.
 


No comments:

Post a Comment