Sunday, May 3, 2015

Програми академічних обмінів - у рамках Днів Америки у Вінниці

"Дні Америки у Вінниці" - ‪#‎AmDaysUA

30 квітня 2015 р. в Інформаційному Центрі "Вікно в Америку", що діє при Вінницькій ОУНБ ім. К. А. Тімірязєва, відбулися презентації програм академічних та професійних обмінів. Представники Інституту міжнародної освіти/ Офісу програм ім. Фулбрайта, Американських Рад розповіли про програми академічних та професійних обмінів, спонсорованих Конгресом США для громадян України.

Розпочалась зустріч з виступу координатора програми Фулбрайт в Україні Інни Бариш, яка познайомила студентів, аспірантів, викладачів ВНЗ і науковців з особливостями програми, умовами та термінами подачі аплікаційних форм. 

Такі щорічні конкурси проводяться для студентів та випускників ВНЗ, для молодих викладачів та дослідників, для кандидатів та докторів наук, молодих дослідників та аспірантів, для навчальних та наукових установ України. 

Чимало охочих мали можливість отримати індивідуальні консультації та поради щодо подачі необхідної документації, написання грунтового есе та особливостями рекомендаційних листів. 
Більш детальну інформацію про програму можна знайти за наступним посиланням: http://www.fulbright.org.ua/uk/. 

Ann Merrill та Natalia Etten, представники Американських рад з міжнародної освіти в Україні, познайомили з Програмами обмінів, фінансованих Державним Департаментом США для старшокласників (1): FLEX, програма майбутніх лідерів; для студентів (2): Global UGRAD, програма обміну для студентів вищих навчальних закладів (http://ukrainian.ukraine.usembassy.gov/uk/academic_exchanges/ugrad_description.html); (3) для науковців, викладачів та дослідників: TEA http://exchanges.state.gov/non-us/program/teaching-excellence-and-achievement-program; (4) для спеціалістів - http://ukrainian.ukraine.usembassy.gov/uk/humphrey.html.

Більш детальну інформацію можна отримати на сторінці Американських Рад з міжнародної освіти: http://www.americancouncils.org.ua/uk/pages/53/ або вул. Еспланадна, 20 (6 поверх), Київ, Україна, тел. +38 044 289 3952.

Захід був відкритий для всіх бажаючих з 14.00 до 17.00 30.04.2015.

"Дні Америки у Вінниці" - ‪#‎AmDaysUA

No comments:

Post a Comment