Thursday, April 12, 2012

Літній інститут з американознавства “Вибори в США як відображення американського суспільства”

Оголошення Посольства США в Україні
13-й Літній інститут з американознавства
“Вибори в США як відображення американського суспільства”
в Євпаторійському відділенні
Східноукраїнського національного університета ім. В. Даля
з 11 по 15 червня2012 року

Посольство США в Україні оголошує конкурс для участі у 13-му Літньомуінституті з американознавства за тематикою “Вибори в США як відображення американського суспільства що проходитиме вЄвпаторійському відділенні Східноукраїнського національногоуніверситета ім. В. Даля з 11 по 15 червня за підтримки Відділу преси, освіти і культури Посольства США32 молодих викладачів та науковців з вищих навчальних закладів України зможуть взяти участь у роботі інституту на основі відкритого конкурсу. Останній день подання заявок:18 квітня 2012 р.

Лекції та дискусії будуть проводитися американськими професорами і робочою мовою буде англійська мова. Програмою літнього інституту не передбачено обговорення питань методики викладання англійської мови та лінгвістики. 
Вимоги до кандидатів:

  • Програма Літнього інституту розрахована переважно на молодих викладачів вищих навчальних закладів, які мають як мінімум два роки викладацького досвіду та викладаютьсуспільні науки та гуманітарні науки або розробляють курси з американських студій, що включають проблематику літнього інституту.
  • Вільне володіння англійською мовою.

Як взяти участь у програмі:

  • Заявка на участь складається з аплікаційної форми, рекомендаційного листа, та мотиваційного листа з описомкурсу американознавства, який викладає або розробляє кандидат. Бланки анкет розміщені на веб сторінці Посольства США http://ukraine.usembassy.gov, абоелектронною поштою за адресою ShyloLP@state.gov
  • Перевага буде надаватися кандидатам, які ще не брали участі в попередніх літніх школах з американознавства, що проходили за підтримки Відділу преси, освіти та культури Посольства США в Україні.
  • Учасники будуть забезпечені проживанням та харчуванням під час проведення Літнього інституту.
  • Транспортні витрати на дорогу до Євпаторії програмою не покриваються.
  • Реєстраційний внесок 50 гривень сплачується учасниками під час реєстрації в Євпаторії.
Заявки на участь прийматимуться до 18 квітня 2012 р.
електронною поштою на адресуShyloLP@state.gov

No comments:

Post a Comment